Løvenskiold-banen utenfor Oslo er DnB NOR skytegruppens "Hjemmebane". Her ses skivene for 200m og 100m med standplassene i forgrunnen.

Det virker jo som gutta er mer "skuddredde" når de blir ropt til enn om det smeller da.

Standplassen, herfra foregår den evige kampen mot 9-ere og 8-ere ...osv..

Etter endt skyting er det godt å få på "sivile" klær igjen.

Banen liker å fremheve lokale "Høvdinger"

Mandag 6.9.10 ble det arrangert DnB NOR Mesterskap i Arme-gevær skyting på Løvenskiold-banen. Skytingen ble slått sammen med den årlige "Lag-pokal skytingen mot Aftenposten.

Det deltok 5 tellende skyttere fra hvert lag, og vi vant i år med poengene 1541.

Banen på Løvenskiold er hjemme bane også for flere skytterlag. Her logoen til Bærums Skytterlag

Seierherren i DnB NOR-Mesterskapet var "som vanlig" Arne Morten Nyfløt fra DnB NOR Lillehammer.

Akademikernes logo, de har også egen hytte.

Andre-plassen gikk til Paul Bjermeland, Telebank Oslo

Kanskje det mest fornemme... i hvert fall etter navnet å dømme.

Årets 4. plass gikk til undertegnede, etter at Ove hadde sikret seg 3. plassen

Det var Aftenposten som hadde vandrepokalen fra forrige år, og den var glemt hjemme.

Man tar hva man har og overrekkelsen ble da noe mer symbolsk.
Komplett resultatliste

Og som seg hør og bør, er det pizza etter endt skyting i DnB NOR Mesterkapet. Den ble fortært først ei uke senere. Festen ble kombinert med Respitt-finale. Helge var den dyktige vinner av finalen.